loading

NOVI COMBO-e LIFE.
Najboljše iz obeh svetov.

Novi Combo-e Life je zasnovan tako, da prinaša najboljše od vseh možnosti. Prostor in udobje za do sedem oseb. Praktične in inovativne varnostne funkcije. In kot češnja na torti je zdaj na voljo dovršena tehnologija za vožnjo brez emisij s 100-odstotno električnim pogonom, ki z enim samim polnjenjem omogoča, da se z družino zapeljete do 275 km1 daleč. Privoščite si čudovito družinsko življenje brez kompromisov.

1 Poraba energije modela Combo-e Life (kombinirano) cca 18,18 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) do 275 km (odisno od vgrajene opreme). Navedeni podatki o dosegu in porabi elektrike so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Podatki so odvisni od dejanskih pogojev pri uporabi in različnih dejavnikov, kot so hitrost, ogrevanje notranjosti zaradi udobja, slog vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen predvsem od moči v vozilo vgrajenega polnilnika, polnilnega kabla ter vrste in moči uporabljene polnilne postaje. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel.***


NOTRANJOST.

KOMBINACIJA UDOBJA IN ZMOGLJIVOSTI.

Combo-e Life preprosto omogoča boljše življenje. Je vsestranski z več kot dovolj prostora in udobja za do sedem oseb z vso prtljago.  Navduši z odličnim pregledom ceste pred vozilom in s številnimi sistemi za pomoč vozniku zagotavlja sproščenost in nadzor. Zdaj lahko s 100-odstotno električnim pogonom vozite povsem brez emisij. Poskrbeli smo tudi za preprost nadzor energije. Najpomembnejše informacije o e-mobilnosti so prikazane na digitalnem zaslonu e-infotainmenta, potovanje pa lahko z iskanjem polnilnic in določanjem poti za navigacijsko vodenje načrtujete kar s pametnim telefonom.

ELEKTRIČNA IZKUŠNJA.

POLNA BATERIJA. NEOMEJENE MOŽNOSTI.

Odkrijte naelektreno prihodnost mobilnosti, saj Combo-e Life zagotavlja popolno udobje in slog ter omogoča neoviran dostop tudi v mestna območja z omejitvami zaradi zmanjšanja emisij. Combo-e Life je praktično neslišen, ko v naselju 'poberete' družinske člane ali 'dostavite' prijatelje – ter seveda ves čas med vožnjo. Naslednja prednost vas čaka, ko bo vaš Combo-e Life potreboval servis, saj so električni pogoni odlična naložba.

ZMOGLJIVOST.

PRIPRAVLJEN NA VSE.

Combo-e Life vam nudi številne možnosti in združuje najboljše iz obeh svetov. Zato električni pogonski sklop naslednje generacije zagotavlja tako doseg do 275 km1 kot odzivno največjo hitrost 130 km/h za vsestranskost v mestu in na avtocestah. Napredni baterijski paket lahko napolnite do 80 % v samo 32 minutah, da boste vedno pripravljeni na naslednjo dogodivščino. Poleg robustnega in elegantnega videza prinaša Combo-e Life tudi obsežen spisek standardne opreme. In ne bo vas navduševala samo misel, da se vozite povsem električno, za vašo brezskrbnost bo poskrbela tudi popolna paleta asistenčnih sistemov in varnostnih funkcij, da boste vedno ohranili nadzor in boste varno pripeljali svojo družino do cilja.

1Poraba energije modela Combo-e Life (kombinirano) cca 18,18 kWh/100 km; emisije CO2 0 g/km; doseg (kombinirano) do 275 km (odisno od vgrajene opreme). Navedeni podatki o dosegu in porabi elektrike so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Podatki so odvisni od dejanskih pogojev pri uporabi in različnih dejavnikov, kot so hitrost, ogrevanje notranjosti zaradi udobja, slog vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen predvsem od moči v vozilo vgrajenega polnilnika, polnilnega kabla ter vrste in moči uporabljene polnilne postaje. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel.***

 

NAROČITE SE IN BODITE MED PRVIMI.

Naročite se in bodite obveščeni. Za podrobnejši ogled novega modela Combo-e Life, pregled ponudb in možnost, da se med prvimi odpravite na testno vožnjo, se naročite na naše novice. Obveščali vas bomo o vseh novostih!

NAROČITE SE

Na vrh