loading

NOVI OPEL MOVANO.
Spoznajte svojega Movana.
Z novim Movanom smo obnovili in elektrificirali celotno ponudbo Oplovih gospodarskih vozil. Popolno nemško orodje za vse vrste prevozov je zdaj na voljo s še več specializiranimi različicami in robustnim, a elegantnim oblikovanjem. Oplova legendarna funkcionalnost pri prevozu tovora in napredni sistemi za pomoč vozniku zagotavljajo maksimalno produktivnost in zmanjšanje stroškov uporabe, celotna ponudba pa je zdaj na voljo tudi s 100-% električnim pogonom za vožnjo brez emisij.


ZMOGLJIVOST ZA PREVOZ TOVORA.

VEDNO ODLIČNO OPRAVI DELO.

Karkoli zahteva vaše poslovanje, je Opel Movano vedno pripravljen. Zasnovan je za produktivno in varčno uporabo, zato navduši z vsemi možnostmi in predvsem s prostorom za tovor, ki v Movanu meri do 17 m3. Z izjemno zmogljivostjo lahko prevaža tovore z maso do 2,1 tone pri skupni masi vozila 4,0 tone in obenem zagotavlja popolno stabilnost in odlične vozne lastnosti. Zaščitite svoj tovor z vrhunskimi možnostmi za varen in praktičen prevoz.

PROFESIONALNA VSESTRANSKOST.

VOZILA, IZDELANA ZA POSLOVANJE.

Težko bi našli dve popolnoma enaki podjetji, pri delu pa se srečujemo z različnimi zahtevami, a vsestranskost in osupljiva prostornost različic novega Movana je pripravljena, da opravi delo. Furgon Movano je na voljo v štirih dolžinah in treh višinah. Tu so še vse možnosti od kesona do dvojne kabine ter šasije s kabino in celo nadgradnjo kabine, ki omogočajo najrazličnejše predelave, kot so prekucniki, kesoni s spustnimi stranicami in avtodomi. Ne glede na vaše zahteve je novi Opel Movano idealna rešitev tudi za najtežje izzive.

PRILAGODLJIVA NOTRANJOST.

PRAVI GARAČ, ZUNAJ IN ZNOTRAJ.

Sodoben in funkcionalen novi videz je odlična vizitka vašega podjetja, prostorna notranjost novega Movana pa zagotavlja nadvse uporabno in hkrati udobno delovno okolje. To je vsestranska mobilna pisarna z napredno povezljivostjo, ki jo omogoča OpelConnect. V modelu z dvojno kabino je spredaj prostora za tri osebe, zadaj pa še za štiri člane ekipe. Ne glede na to, kam vas vodi delo, uživajte v popolni brezskrbnosti s celovito ponudbo asistenčnih sistemov in varnostnih funkcij Opla Movana, vključno s samodejnim varnostnim zaviranjem, sistemom za opozarjanje na mrtvi kot, sistemom za pomoč pri priklopu prikolice in sistemom za opozarjanje na zapuščanje voznega pasu.

NA PRIHODNOST PRIPRAVLJENA UČINKOVITOST.

PAMETNA POTEZA.

Konkurenčna učinkovitost novega vozila Movano je z dizelskim in novim 100-odstotno električnim pogonskim sklopom na še višji ravni. Robustni 2,0-litrski dizelski motor je zasnovan tako, da zmanjšuje obratovalne stroške, hkrati pa zagotavlja odlično moč in izkoristek goriva ob nizkih emisijah CO2 .Zdaj lahko s 100-odstotno električnim pogonskim sklopom izkoristite edinstvene prednosti, saj se z eno pametno potezo preusmerite na elektriko. Z zmogljivim 100-kW pogonskim sklopom in dosegom do xxx km vam ni treba sklepati kompromisov, ko gre za praktične zmogljivosti in uporabnost pri prevozu tovora. Nižji stroški vzdrževanja skupaj z ničelnimi emisijami CO2 in brez točenja goriva ter finančna podpora pri rešitvah za polnjenje dopolnjujejo zgodbo novega Movana.

NAROČITE SE IN BODITE VEDNO MED PRVIMI.

Naročite se in si zagotovite več informacij. Naročilo na naše novice vam omogoča, da si podrobneje ogledate novega Movana, odkrijete ponudbe in ste med prvimi, ki ga bodo lahko preskusili na testni vožnji. Obveščali vas bomo o vseh novostih.

NAROČITE SE

Na vrh