loading

 

Vsebina

1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani/aplikacij

2. Informacije o obdelavi osebnih podatkov.

3. Interakcija z družbenimi omrežji

   3.1. Storitve za stranke in pomoč prek družbenih medijev.

   3.2. Povezave do družbenih omrežij / vtičniki družbenih omrežij

4. Vaše pravice.

 

Lastnik in uporavljalec te spletne strani je Opel Partner, AC TROBEC. Z njo upravlja Opel Partner s hčerinsko družbo Slovenija, Dolgi most 18., 1000 Ljubljana. Ta spletna stran gostuje na strežnikih izvajalca IT-storitev CDM eStratégiai Kft., (Carussel), Lajos street 28-32.,1023 Budapest, Hungary.

 

Pred uporabo te spletne strani pozorno preberite to politiko zasebnosti, saj pojasni, kako bomo obdelali osebne podatke. Uporaba te spletne strani potrjuje, da sprejemate to politiko zasebnosti.

 

 1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani/aplikacij

Skrbimo za vašo zasebnost. Prek te spletne strani zbiramo in obdelujemo več vrst osebnih podatkov. To vključuje:

  • informacije, ki jih posredujete pri naročanju in uporabi naših storitev ter naše spletne strani, na primer ime, naslov, e-poštni naslov;
  • informacije, ki jih potrebujemo, ko nas obvestite o težavi z našo spletno stranjo;
  • informacije, zbrane s pomočjo piškotkov;
  • informacije o vašem vozilu in specifične pogodbene podatke, ki jih potrebujemo za individualno delovanje spletne strani (npr. datum nakupa, datumi servisov) in zagotavljanje pozitivne uporabniške izkušnje z najboljšimi storitvami za vaše vozilo.

Za nadaljnje podrobnosti glejte razdelek 2.

Ta spletna stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih Opel ali Groupe PSA spletnih strani/aplikacij ali do spletnih strani/aplikacij partnerjev Opel, pooblaščenih serviserjev, drugih pridruženih podjetij ali do spletnih strani družbenih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani/aplikacij partnerja ali družbe Opel or ali tretjih oseb se morate zavedati, da imajo te spletne strani/aplikacije lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh spletnih strani/aplikacij preverite njihovo politiko varstva zasebnosti.

Ta spletna stran lahko vsebuje tudi iFrames z drugo vsebino Opel ali Groupe PSA spletnih strani/aplikacij ali do spletnih strani/aplikacij tretjih oseb. Opel ni odgovoren za prikazano vsebino v iFrames tretjih oseb. Tam predstavljene informacije so odgovornost zgolj lastnikov teh spletnih strani/aplikacij. Opel, WAE CEE Kft in WAE S d.o.o. nimajo nadzora ne odgovornosti za vsebino neodvisnih spletnih strani/aplikacij, ki jih obiskovalcem zagotavlja za uporabo. Posledično, ko obiščete spletno stran, ki vsebuje take vsebine, ste lahko izpostavljeni piškotkom spletnih strani/aplikacij tretjih oseb. Opel ne nadzira distribucije teh piškotkov. Prosimo preverite Opel Politiko piškotkov ali Politiko zasebnosti tretjih oseb za več informacij.

 

Upoštevajte, da Opel ter WAE CEE Kft ali hčerinska družba WAE S d.o.o. ne morejo sprejeti odgovornosti ali obveznosti za spletne strani/aplikacije tretjih oseb.

 2. Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Za administracijo in izpolnjevanje vaših zahtev ter namene splošne administracije bomo vaše osebne podatke kot upravljavci obdelali, kot sledi:

 

Podatki/kategorije podatkov

(obvezni podatki so označeni z *)

Namen(i)

 

Podatki za identifikacijo in stik
(ime*, e-poštni naslov*; telefonska št., poštni naslov (* če pride v poštev)), podatki o modelu, ki vas zanima*, izbrani partner družbe Opel*, zanimanje za lizing/financiranje, vrsta poizvedbe (* če pride v poštev), specifični podatki o voznem parku (*če pride v poštev)

 

Stik, komunikacija in izpolnitev zahteve

Podatki za identifikacijo in stik
(ime, e-poštni naslov*)

 

Naročilo in odjava novic

Podatki za identifikacijo in stik
(ime*, e-poštni naslov*; telefonska št., poštni naslov (* če pride v poštev), način za stik),
podatki za identifikacijo vozila (npr. identifikacijska številka vozila (VIN)*, registrska številka / registrska tablica, datum prve registracije), specifikacije izdelka in storitve (npr. model, oprema, motor), vrsta servisa*, prevožena razdalja, datum/ura oddaje vozila, datum/ura prevzema vozila, nadomestno vozilo

 

Izpolnitev servisne zahteve

Informacije zbrane prek piškotkov

 

Prosimo poglejte Politiko piškotkov za več informacij

 

Podatkovni elementi, označeni z zvezdico (*), so obvezni in so pogodbena zahteva. Zaradi tega morate zagotoviti te osebne podatke. Če podatkov ne zagotovite, ne moremo izpolniti vašega zahtevka.

Na osnovi vašega ravnanja pri brskanju po naši spletni strani se lahko pokaže pojavno okno s ponudbo za testno vožnjo ali bonom za model, ki vas zanima.

Vaši osebni podatki bodo shranjeni deset let po poteku pogodbenega razmerja. Če ste zagotovili soglasje za namene trženja, bodo vaši osebni podatki za te namene shranjeni tri leta po vašem zadnjem stiku z nami.

Podatki o komunikaciji, posredovani kot del pogovorov v spletnem klepetu, bodo shranjeni en mesec po zadnji seji klepeta. V vsakem primeru se avdio ali video podatki sej klepeta ne shranijo

 

Za spodaj navedene namene vaše osebne podatke razrijemo naslednjim prejemnikom:

  1. Nameni, povezani z izvajanjem pogodbe ali povezani s koraki na zahtevo osebe, na katero se nanašajo podatki, pred sklenitvijo pogodbe v skladu s 6. členom (1) 1 b) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR):

Podatki/kategorije podatkov

 

Namen(i)

 

Prejemnik(i)

 

Podatki za identifikacijo in stik*, podatki za identifikacijo vozila*, specifikacije izdelka in storitve*, podrobnosti zahteve, izbrani partner družbe Opel*, zanimanje za lizing / financiranje (* če pride v poštev), specifični podatki o voznem parku (*če pride v poštev)

 

Stik, komunikacija in izpolnitev zahtevka; naročilo / odjava novic

WAE CEE Kft. s hčerinsko družbo WAE S d.o.o., Opel Automobile GmbH in PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78 300 Poissy, Francija ter vaš izbrani partner Opel.

 

Zgoraj navedeni prejemniki razkrijejo vaše osebne podatke naslednjim izvajalcem (IT) storitev za administracijo naštetih namenov, zlasti:

  • Capgemini (Capgemini Technology Services, 5/7 rue Frédéric Clavel – 92287 Suresnes Cedex – Francija), ki sodeluje z drugimi (pod)izvajalci s sedežem zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila (BCR). Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo::  https://www.capgemini.com/resources/capgemini-binding-corporate-rules/
  • Atos (Atos SE, River Ouest, 80 Quai Voltaire, 95877 Bezons cedex, Francija), ki sodeluje z drugimi (pod)izvajalci s sedežem zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila (BCR). Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://atos.net/content/dam/global/documents/atos-binding-corporate-rules.pdf
  • Salesforce (Salesforce.com EMEA Limited, Village 9, Floor 26 Salesforce Tower, 110 Bishopsgate, London, EC2N 4AY, Združeno kraljestvo), ki ima sedež zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Zavezujoča poslovna pravila (BCR). Če si želite zagotoviti izvod, uporabite naslednjo povezavo: https://www.salesforce.com/content/dam/web/en_us/www/documents/legal/misc/Salesforce-Processor-BCR.pdf
  • Fair Computer Systems, Ostendstr. 132, 90482 Nürnberg, Nemčija
  • IBM GBS France, 17 Avenue de l'Europe, 92275 Bois-Colombes, Francija
  • MRM McCann GmbH, Großer Hasenpfad 44, 60598 Frankfurt, Nemčija

 

  • (Carussel) CDM eStrategic Consultancy Limited Liability Company, CDM eStrategic Ltd, Gogol utca 13, 1133 Budimpešta

 

  • Crane Kft. (1138 Budapest, Révész utca 27-29. 2. em., Madžarska)

 

  • Deutsche Post Com GmbH (Hansestraße 2. 37574 Einbeck, Nemčija)
  • ORTUS INC. d.o.o. (Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Slovenija)
  • PROGRESSION Informatikai Kft. (Lőcsei út 86, Budapest 1147, Madžarska)

 

  1. Nameni, povezani z legitimnimi interesi upravljavca ali tretje stranke v skladu s 6. členom (1) 1 f) GDPR, razen v primeru, da ste uveljavili svojo pravico do ugovora v skladu z 21. členom (1) GDPR:

Podatki/kategorije podatkov

 

Namen(i)

 

Prejemnik(i)

 

Podatki za identifikacijo in stik*, specifikacije izdelka in storitve*

 

Raziskovanje trga in anketiranje strank za zagotavljanje povratnih informacij, povezanih z izdelki in storitvami znamke Opel (npr. ankete o zadovoljstvu strank) samo v primeru, da je možno s stranko vzpostaviti stik prek ustreznega komunikacijskega kanala oz. kanalov za te namene brez predhodnega soglasja stranke

 

WAE CEE Kft. in hčerinska družba WAE S d.o.o ter Click here to enter text. in PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78 300 Poissy, Francija.

 

Zgoraj navedeni prejemniki razkrijejo vaše osebne podatke ustreznim obdelovalcem za administracijo naštetih namenov

 

 3. Interakcija z družbenimi omrežji

 3.1. Storitve za stranke in pomoč prek družbenih medijev

Z nami lahko vzpostavite stik tudi prek naših kanalov na družbenih omrežjih. Če nam na primer pošljete sporočilo ali objavite kaj na naših kanalih na družbenih omrežjih, lahko uporabimo informacije v vašem sporočilu ali objavi za odgovor glede zadeve, zaradi katere ste prek izbranega kanala družbenih omrežij vzpostavili stik z nami. Da vam bomo lahko zagotovili želeno pomoč, vas lahko prek neposrednega ali zasebnega sporočila zaprosimo za dodatne informacije, na primer podrobnosti o zadevi, ime, e-poštni naslov, VIN, telefon, kraj (mesto/država) in/ali znamka, model in letnik vozila. Informacije, ki jih posredujete, ne bodo uporabljene za neposredno trženje; raziskava trga za izboljšanje storitve in izdelka bo izvedena samo na osnovi zbirnih (anonimnih) podatkov.

Upoštevajte, da vaše objave ali sporočila ne smejo vsebovati občutljivih podatkov (na primer informacij o rasni ali etnični pripadnosti, političnih opredelitvah, verskih ali filozofskih prepričanjih ali zdravju). Zavedajte se, da lahko vaše objave v javnih kanalih družbenih omrežij prebere kdorkoli.

 3.2. Povezave do družbenih omrežij / vtičniki družbenih omrežij

Naša spletna stran vsebuje povezave do družbenih omrežij.

Da bi med obiskom naše spletne strani zaščitili vaše osebne podatke, ne uporabljamo vtičnikov družbenih omrežij.  Namesto njih so v spletno stran vgrajene povezave HTML, ki omogočajo preprosto deljenje na družbenih omrežjih. Vgradnja povezave pri odpiranju strani z naše spletne strani preprečuje neposredno povezavo z različnimi strežnikih družbenih omrežij. Pri kliku na enega od gumbov se odpre okno brskalnika in usmeri uporabnika na spletno stran ustreznega ponudnika storitve, na kateri lahko (po prijavi oziroma vpisu) na primer uporabi gumb za všečkanje (Like) ali deljenje (Share). 

Za več informacij o namenu in obsegu obdelave podatkov ter nadaljnji uporabi vaših osebnih podatkov s strani ponudnika in njegovih spletnih strani ter glede vaših pravic in možnih nastavitvah za zaščito vaše zasebnosti glejte informacije o varovanju podatkov ustreznega ponudnika storitev.

 

Facebook:   http://www.facebook.com/policy.php

Twitter:        https://twitter.com/privacy

Instagram:   https://help.instagram.com/155833707900388

You Tube:    https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn:      https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

 4. Vaše pravice

Kot oseba, na katero se nanašajo podatki, imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov in ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov na osnovi 6. člena (1) e) ali f) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) ali v primeru obdelave osebnih podatkov za namen neposrednega trženja v skladu z veljavnim pravom.

Upoštevajte, da so vaše zgoraj navedene pravice omejene z zakonom in jih moramo izpolniti samo v primeru določenih pogojev.

Na zahtevo lahko kot odgovorni upravljavec kadarkoli posodobimo vaše osebne podatke (npr. spremenimo vaš naslov).

Če želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice pri družbi Opel, pošljite e-pošto na naslov: privacyrights-opel@mpsa.com.

Če želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice pri družbi WAE CEE Kft s hčerinsko družbo WAE S d.o.o., pošljite e-pošto na naslov: privacyrights@wallisautomotive.eu.

Za uveljavitev pravice do vložitve pritožbe (77. člen GDPR) se obrnite na Informacijskega pooblaščenca, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, Slovenija, prek e-pošta: gp.ip@ip-rs.si ali spletnega mesta: www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/.

Spremembe Politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe Politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani. Zato jo redno pregledujte za morebitne spremembe Politike zasebnosti.

Stik z nami

 

AC TROBEC

Dolgi most 18
1000 Ljubljana

tadej.marincic@ac-trobec.si

01/42 32 535

 

telefonska številka: 01/42 32 535

Spletna stran: https://opel.ac-trobec.si/ 

 

Če imate kakšno vprašanje glede te izjave o varstvu zasebnosti, se posvetujte z našimi strokovnjaki za varstvo osebnih podatkov in jim pošljite e-pošto na: privacyrights@wallisautomotive.eu ali pišite na naslov: WAE S d.o.o., Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Version: December 2020

 

Poglejte Pravno obvestilo za celotne podatke podjetja.

Na vrh